Bli Medlem

Medlemsansökan Haninge MK

Här ansöker ni om medlemskap i Haninge MK.

Här finner ni instruktioner på hur inbetalningen av medlemsavgiften betalas in:

Guide inbetalning Medlemsavgift 2018

Medlemsavgifter i Haninge Motorklubb för 2018:

Junior 150:- t.o.m det år man fyller 17
Senior 350:-
Familj 500:- Skall vara skrivna på samma adress

********************  OBS  ********************************************** Medlemsfrågor hanteras/besvaras i mån av tid under race säsong på kvällar och helger, Medlemskap registeras 1 dag i veckan under Racesäsong 1/4 - 31/10 *************************************************************************

Har ni frågor och funderingar kontakta oss på This is a mailto link
Efter anmälan kommer vi att kontakta er via e-mail.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter