Bli Medlem

Medlemsansökan Haninge MK

Här ansöker ni om medlemskap i Haninge MK.

Här finner ni instruktioner på hur inbetalningen av medlemsavgiften betalas in:

Guide inbetalning Medlemsavgift 2020

**OBS För nya medlemar till MC-Sektionen**

Svemo har som krav för förare under 16 år att vårdnadshavare också är medlem i samma klubb som föraren och dessutom finns med hela tiden under träning. Det betyder att familjemedlemskap måste lösas i klubben. Ni måste skicka en ansökan per familjemedlem.

Medlemsavgifter i Haninge Motorklubb för 2020:

Junior 150:- t.o.m det år man fyller 17
Senior 350:-
Familj 500:- Skall vara skrivna på samma adress

*Glöm inte att välja sektion Bil eller MC *

Ni måste välja sektion för att erat medlemskap skall kunna godkännas, detta är för att idrottonline är kopplat till Svemo och SBF LoTs som hanterar era licenser.

Har ni ansökt om medlemskap och inte får en bekräftelse så är det för att eran medlemsansökan inte är komplett. Kontakta då This is a mailto link

********************  OBS  ********************************************** Medlemsfrågor hanteras/besvaras i mån av tid under race säsong på kvällar och helger, Medlemskap registeras 1 dag i veckan under Racesäsong 1/4 - 31/10 *************************************************************************

Har ni frågor och funderingar kontakta oss på medlem(a)haningemotorklubb.se
Efter anmälan kommer vi att kontakta er via e-mail.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter
Om dina uppgifter redan finns i annan organisation i IdrottOnline kommer uppgifterna du har angivit inte att sparas i IdrottOnline. Dina tidigare uppgifter kommer finnas kvar. Om du sedan tidigare har en manuellt angiven kontaktadress inlagd i IdrottOnline så kan du automatiskt uppdatera denna till din folkbokföringsadress genom att kryssa i kryssrutan nedan. Om du vill ändra någon av dina andra kontaktuppgifter, vänligen kontakta föreningen.

Du är under 18 år, ange minst en målsman

Postadress: