En rallybil åker på en bana.

Bil

Senaste nytt om Bil

SM i Rally

Den 12-13 augusti arrangerade Fagersta MK Nattkröken, en deltävling i Rally-SM. Från klubben deltog Patrik Hallberg / Mikael Ståhl.

På fredagen kördes fyra specialsträckor. Efter SS1 låg Patrik på sextonde plats i klassen men efter SS4 hade han jobbat upp sig till en elfteplats.

Lördagen bjöd på sex sträckor. Patrik jobbade sig uppåt i resultatlistan och var efter SS5 på tionde plats. Efter SS 9 var han fyra – en stäcka kvar. Det är stort manfall i klassen, 15 av 35 har brutit. På sista sträckan ramlar han tyvärr ner till en femteplats. I Junior-SM blir han etta. Grattis till en bra tävling.

Patrik verkar ha valt rätt tävlingsbil, av de tio bästa i klassen kör åtta Volvo 940.

Arbetsdagar på Högstabanan

Den 20-21 augusti är det återigen arbetsdagar inför Caravanhallen Cup. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att röja sly på banan, städa sekretariat, klubbhus och duschar och att måla streck i depån. Ta gärna med en röjsåg.

Skicka ett SMS till Marcus på 076-127 68 63 och berätta vilka dagar som du kan hjälpa till.

SM i Crosskart

Den 6-7 augusti arrangerade Östmarks MFF tredje deltävlingen i SM. 20 förare från Haninge MK var anmälda.

I Xtreme lyckades Marcus Agerheim och Marcus Hellman mycket bra med en tredje- respektive fjärdeplacering i finalen. I Xtreme junior hamnade Loke Pettersson på en hedrande andraplats.

Oliwer Lundmark kom på trettonde plats i klass 1, Alfred Åhlander kom tia i klass 2.

Officiell SM-ställning finns i länken SM I CROSSKART 2022.

Äldre reportage

Här sparas äldre tävlingsreportage ett tag.

Här kan du läsa ett reportage från tävlingen.

Slottssprinten

Midnattssolsrallyt

SM-veckan i Linköping

Gästabudstrofen

Caravanhallen Cup

Den 27-28 augusti kör vi Caravanhallen Cup i folkrace, en tävling som brukar locka många tävlande. Anmäl dig via länken nedan.

Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar

Logotyp Caravan
Logotyp Leifs Åkeri